HR  ↓

TRŽIŠTEJETVOJE

Želite li biti poduzetnik digitalnog doba? Jeste li već spremni?

Znate li koliko vrijedi vaše vrijeme?

Vrijeme je danas dragocijen resurs. Ne razbacujte se s njim. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji i u čemu vaše vrijeme daje najbolji povrat. Fokusirajte se na svoj core business. Prepustite nama poslove podrške (računovodstvo, financije, administracija, IT sustavi..) jer je to naš core business. Mi smo za to specijalizirani, iskusni, stručni, brzi i zbog toga cjenovno povoljniji.

Uložite svoje vrijeme u core business, a naše vrijeme u sve ostalo

Knjiženjem poslovnih promjena stvaraju se podaci. Ali vi niste računovođa, nemate vremena ni interesa proučavati suhoparne podatke, bruto bilance, konta i obrasce. No imate potrebu razumijeti kako se silni propisi reflektiraju na vaše poslovanje. Imate potrebu i obvezu upravljati vlastitim financijama.

Tri grupe poduzetnika. Tri perspektive problema. Jedno rješenje.

Start up poduzetnici

Tek krećete u poduzetničku avanturu? Obratite nam se da vas savjetujemo i usmjerimo, proširimo vam pogled u svijet koji ulazite. Saznati ćete sve o aktualnim propisima, potporama koje možete koristiti, rizicima kojima trebate upravljati.

Brzorastući poduzetnici

Vaš biznis se razvija brže nego što ste planirali. Sve je teže upravljati i držati stvari pod kontrolom. Imate potrebu za kvalitetnijom organizacijom, većim prostorom, stručnim savjetnicima.. Pitate se isplati li se dalje rasti. Mi vam možemo pomoći.

Senior poduzetnici

Uspješno poslujete, zadovoljni ste danas, ali što sutra? Globalno tržište, jaka konkurencija, pritisak na cijene. Moderne tvrtke primjenjuju outsourcing kao model povećanja učinkovitosti. Obratite nam se želite li outsourcirati određene djelatnosti.


Savjetovanje u investicijama, akvizicijama, spajanjima i odvajanjima

Planirate investiciju uz kreditno zaduženje? Jeste li svjesni svih rizika? Mi ćemo vam pomoći financijski modelirati poslovnu ideju, izraditi detaljnu analizu tržišta i snimiti poslovne rezultate vaših konkurenata. Naše bogate baze podataka nam to omogućuju. Na temelju tržišnih parametara i prognoze rizika izraditi ćemo za vas nekoliko različitih scenarija isplativosti investicije. Pomoći ćemo vam u pregovaranju s bankama i razumijevanju svih rizika koje preuzimate zaduživanjem.
Imate uvjete za korištenje državnih potpora?

Obratite nam se. Za vas ćemo izraditi formalne zahtjeve i pripremiti svu potrebnu dokumentaciju.
Saznaj više
Planirate akviziciju, kupnju udjela ili statusno pripajanje druge tvrtke?

Izraditi ćemo procjenu vrijednosti tvrtke koju kupujete ili pripajate, početne i završne bilance, i dati vam cjelovitu financijsku sliku buduće nove tvrtke.

Saznaj više
Jedna tvrtka, više suvlasnika... Želite podjelu?

Problematika nam je poznata. Za vas ćemo odraditi kompletnu pravnu i financijsku proceduru.Saznaj više

Od knjiženja do sofisticiranih managerskih izvještaja

Knjiženjem poslovnih promjena stvaraju se podaci. Ali vi niste računovođa, nemate vremena ni interesa proučavati suhoparne podatke, bruto bilance, konta i obrasce. No imate potrebu razumijeti kako se silni propisi reflektiraju na vaše poslovanje. Imate potrebu i obvezu upravljati vlastitim financijama. Što vam treba?
Treba vam pametno i ažurno knjigovodstvo koje stvara vrijedne i točne podatke.
Trebaju vam informacije. Jednostavne, razumljive, strukturirane, usporedive.
Treba vam kontinuirano savjetovanje.
Saznaj više

Pratite nas

Copyright © Coin d.o.o. 2021 All Rights Reserved