HR  ↓

Poslovna Analitika

Alati za analitiku su moćni strojevi koji u trenu razotkrivaju veze među podacima, detektiraju probleme i ukazuju na rješenja.

Pomoći ćemo vam da iz svojih podataka dođete do pravih informacija, analizirate prošlost, opišete sadašnjost i predvidite budućnost.

Što obuhvaća?

Data exploration

The main opportunity provided by our analytical tool is that users can explore their data on their own by using the interactive interface and simple, user-friendly tools. Data can be analysed by any criteria and at any level of details; they can be rotated, filtered, sorted and eventually exported in a form suitable for further analysis in the user’s favourite programme.

Web/cloud analitika

Analitički alati su donedavno bili vezani uz neki specijalizirani softver upogonjen na računalu korisnika ili u client-server okruženju. Sada je sve to moguće kroz web preglednik, čime se izbjegava potreba za nabavkom vlastitih programa, jakih računala i poslužitelja. Sva je potrebna infrastruktura smještena kod nas, a pristup je za korisnika brz, siguran i pouzdan.

Ugradivost

Velik je broj korisnika koji već imaju neku svoju web aplikaciju, portal ili nešto treće. Njima je bitno da rezultate svoje analize mogu jednostavno ugraditi u vlastita rješenja. Naša platforma omogućava da korisnik ostane u svom okruženju i proširi ga sa izvještajima, tablicama i grafovima koje je izradio u analitčkom sučelju.

Povezivost

Kako su podaci danas pohranjeni u različitim bazama i podatkovnim stukturama, jako je važno da i analitički alat to podržava. Naša platforma omogućava spajanje na sve poznate baze podataka, ali i novije NoSQL i Big Data tehnologije kao što su npr. MongoDB i Hadoop.

Dinamička vizualizacija

Naš analitički alat ima ugrađenu podršku za prikaz različitih vrsta grafova. Sve što korisnik treba učiniti je da istraživanjem dođe do informacija koje ga zanimaju i odabere jedan od dostupnih grafičkih prikaza.

Fleksibilna arhitektura

Naša je platforma modularna i usklađena sa važećim standardima, te je zahvaljujući otvorenom kodu prilagodljiva svakom pojedinačnom korisničkom zahtjevu.

Copyright © Coin d.o.o. 2019 All Rights Reserved